Situata intr-un mirific peisaj montan, Sinaia se afla la 120 km de capitala Romaniei, Bucuresti, si la numai 90 km de aeroportul international Henry Coanda si este considerata una dintre cele mai vechi statiuni montane din Romania, fiind denumita si ‘’Perla Carpatilor’’ .

Castelul Peles (catalogat de buzzfeed.com ca o locatie de poveste), una dintre cele mai importante atractii turistice ale Romaniei se afla la Sinaia si reprezinta fosta resedinta a Casei Regale a Romaniei. De asemenea, Manastirea si Cazinoul sunt numai cateva dintre atractiile pentru care turisti de pretutindeni viziteaza statiunea Sinaia pe tot parcursul anului. Pentru oaspetii care doresc, punem la dispozitie ghizi privati pentru tururile cele mai interesante ale Castelului Peles.

O alta atractie importanta, pentru sezonul rece, o reprezinta domeniul schiabil , format din 15 partii cu grade diferite de dificultate, care pot satisface de la un incepator pana la un schior de performanta.

Statiunea montana Sinaia este situata la circa 45 km de Castelul Bran, cunoscut, de asemenea, in toata lumea pentru legenda Contelui Dracula precum si la 162 km de Sighisoara, oras cu multa istorie datand din secolul XII. Se poate ajunge, de asemenea, cu usurinta si la Sibiu (circa 2 ore de mers cu masina, 184 km), oras care a fost ales in 2007, centrul cultural european .

Gasiti alaturat o harta cu toate punctele de atractie turistica ale zone.

× How can I help you?