Odata cazat in Sinaia, posibilitatile de distractie sunt multiple. In primul rand, este important de stiut faptul ca Sinaia beneficiaza de cel mai mare domeniu schiabil din Romania.

Pentru a afla mai multe, consultati ofertele noastre, respectiv pachetele pentru schi, sau contactati-ne telefonic sau pe e-mail. In compensare, pentru cei ce nu s-au familiarizat cu partiile destinate avansatilor, Snow Park Poiana Stanii, va pune la dispozitie multe motive pentru a urca la Poiana Stanii Regale. Pentru a beneficia din plin de toate aceste facilitati dedicate exclusiv clientilor Ioana Hotels, va rugam consultati ofertele noastre.

Ca si oportunitate de relaxare, va punem la dispozitie Centrul Spa, gratuit, sau carti, ce le puteti citi in liniste in zona Focus Bar & Lounge. Seara, in Sinaia puteti iesi in oras la un club, sau sa urcati la Stana Regala pentru o seara Romaneasca la Restaurant Stana Regala.

Pe langa serviciile de ospitalitate , in cazul in care solicitati, ne putem ocupa prin intermediul colaboratorilor nostri, si de alte servicii, cum ar fi:

  • Drumetii montane cu ghid – colaboratorii nostri sunt ghizi specializati, cu ajutorul carora veti descoperi peisajele mirifice ale Muntilor Bucegi.
  • Plimbari cu ATV – daca doriti un sejur de neuitat, plin de adrenalina, va asteptam la o plimbare cu ATV-ul!
× How can I help you?