Ne-am inceput povestea acum mai bine de 8 ani, pe o strada imbracata in brazi de la poalele faimosului munte al Sinaiei. Ne-am bucurat de incredere si prieteni inca de la inceput, iar asta ne-a fortat sa fim meticulosi cu munca noastra si sa ne perfectionam continuu in ceea ce facem.

Ioana Hotels a pus prima caramida de temelie cu titlul de primul boutique hotel de 5 stele din Sinaia, o eticheta cocheta pe care am purtat-o cu drag in toti acesti ani. Serviciile cu care ne-am incantat oaspetii fac parte dintr-un ansamblu arhitectural subiectiv si personal din sfera ospitalitatii. Ne-au placut provocarile, aproape continuu si cu o constanta demna de turismul international, iar cei care ne-au calcat pragul au simtit asta.

Daca Ioana Hotels boutique ar fi o bijuterie, atunci Restaurant Forest ar fi piatra sa pretioasa. Oricare dintre ele luate separate ar avea o valoare incompleta. Forest este un imaginarium, in care am apropiat cei mai alesi oameni in secretele culinare tocmai pentru ca nu am vrut sa mixam ingrediente dupa retete calculate, ci sa compunem arta; iar arta necesita instinct si gust dincolo de masuratori.

Datorită feedback-urilor extraordinare pe care le-am primit vis-a-vis de LIVE COOKING organizat la Terasa Forest, am decis sa implementam, în premieră pentru hotelul nostru, un spațiu dedicat acestor show-uri, dar și pentru ocazii separate sau personale. Asadar, dacă ești curios să vezi cum se desfășoară activitatea unui Chef într-o bucătărie de #boutiqueHotel, nu mai pierde vremea și rezervă-ți loc în față in bucataria noastra amenajata special pentru live cooking in interiorul restaurantului.

Dedicarea, gustul deosebit și atmosfera de familie sunt ceea ce face restaurantul nostru locul în care te vei simți ca acasă. Pentru a garanta calitatea produselor din meniul Forest, echipa noastră se străduiește să aducă materii prime de cea mai bună calitate din țări precum Austria, Olanda, Italia, Grecia, Spania, Franța și altele. Astfel, putem oferi săptămânal specialități proaspete care nu sunt incluse în meniu. Menționăm unele dintre ele: stridii (ajung în farfuria ta în numai 24 de ore de la scoaterea lor din mare), caviar iranian Beluga, homari și aragosta, scoici vongole și razor, chuleton sau fripturi speciale din Statele Unite ale Americii. Toate acestea, aduse în țară cu propriile vehicule sau cu avionul, oferă continuitate pentru produsele de calitate pe care personalul nostru le pregătește cu dragoste pentru oaspeții noștri. Întreabă chelnerii noștri despre disponibilitatea acestora, astfel încât să te poți bucura de un fel de mâncare special.

Aici poti rasfoi meniul – click aici

Meniu Festivalul Ciupercilor- click aici

Va asteptam cu drag la Forest Restaurant !

Rezervări Restaurant Forest: 0731 22 22 44

× How can I help you?