Nimic mai plăcut la a vedea un gentleman curatandu-si pipa, mirosind a vin vechi și măsurând din ochi fragmente de carte invechita. Asa am vrea sa caracterizam zona de social drink din Restaurant Forest, respectiv vinoteca.

Winebarul nostru, integrat in arhitectura restaurantului, este o zona ce patrunde un taram al cunoscatorilor fini de bauturi alcoolice sau din contra, a cautatorilor unui vin de calitate. Intrucat nevoia consumatorilor de vin a crescut in timp iar colectia noastra de vinuri este de-a dreptul impresionanta, restaurant Forest a adoptat proiectul Enomatic, devenind astfel primul si singurul restaurant din Valea Prahovei dotat cu acest dispozitiv.

Enomaticul este un dispenser automatizat care permite vinului sa fie turnat in pahar direct din sticle, printr-un sistem de gaz care previne alterarea vinului prin oxidare. In acest fel, vinul isi pastreaza caracteristicile initiale timp de 3 saptamani, iar cu fiecare pahar nou umplut, este ca si cum abia ai fi desfacut dopul.

Insa caracteristicile extraordinare ale acestui dispozitiv vin din faptul ca permit consumatorului degustare din mai multe tipuri de vin printr-o simpla apasare pe un buton. Cu atat mai elegant cu cat Enomaticul asigura protectie si conservare a vinurilor, are posibilitate de stocare a sticlelor intr-o vinoteca proprie, curata si igienizeaza dozele dupa fiecare turnare si, mai ales, monitorizeaza cantitatile.

Asadar, Winebarul este un loc cu ambient placut, amenajat special pentru cei care doresc sa savureze, sa deguste sau sa-si aleaga vinul preferat si potrivit meniurilor alese, in prezenta unui somelier capabil sa-i conduca intr-o calatorie de neuitat pe meleaguri bahice.

× How can I help you?