WhatsApp chat

Alături de noi

Ne place să aducem bucurie în jurul nostru, să oferim experiențe de neuitat și să ne petrecem ziua alături de oameni frumoși. Dacă și ție îți plac aceste lucruri înseamnă că vom face echipă bună și vrem să te cunoaștem.

Căutăm colegi pentru un loc ca’n povești: Ioana Hotels – Sinaia.

Posturi disponibile:

Ce vom face împreună?

Ce ne dorim?

Ce îți oferim?

Cine suntem noi?

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de cinci stele din Sinaia, ce dispune de 53 de locuri de cazare în 17 camere duble, o cameră Romantic Room, un Junior Suite și 5 apartamente de lux, din care 3 sunt dotate cu zona de SPA proprie.

Forest Restaurant este restaurantul hotelului, situat în mijlocul naturii, încorporând și copacii care s-au aflat pe terenul pe care a fost construit.

Focus Bar & Lounge este zona de socializare cea mai frecventată din hotel, care beneficiază de un șemineu central pe lemne. Aici oaspeții se pot bucura de o cafea sau un cocktail la adăpostul lecturii unei cărți dinn biblioteca noastră.

Fantasy Wine Bar este vinoteca restaurantului, ce oferă vinuri fine, elegante, parfumate, și care însoțesc cu multă grație festivalul culinar oferit de colegii de la Forest. Suntem singurul hotel din Valea prahovei dotat cu enomatic, dispenser automatizat care permite vinului sa fie turnat in pahar direct din sticle.

Terasa Forest este locul ideal pentru mese in families au cu prietenii, unde oaspetii hotelului se pot bucura de live cooking show-uri.

Așteptăm CV-urile voastre pe adresa de e-mail vali.dobre@ioana-hotels.com

Contact: Valentin Dobre  0784 102 945