Focus Bar&Lounge este zona cea mai activa a hotelului nostru prin simplul fapt ca este o zona de socializare si de relaxare. Tocmai pentru a oferi cat mai multa intimitate, lounge-ul este impartit in doua arii specifice: una in imediata apropiere a barului, iar cealalta in zona de TV si semineu.

Avand ferestre largi si luminoase, odihna in acest spatiu este insotita de o liniste interioara decorata cu flori frumoase de orhidee, lemn arzand in semineul suspendat – in serile racoroase, o biblioteca impresionanta cu cele mai diverse domenii din literatura. De asemeni, este locul potrivit pentru povesti intre prieteni si de ce nu socializare cu ceilalti oaspeti ai hotelului. Nu de putine ori, acesta a fost locul care a legat prietenii durabile in comunitatea #IoanaHotels.

Barul este dotat cu cele mai de seama branduri de bauturi alcoolice si non-alcoolice, iar barmanul nostru te va incanta cu cele mai diferite retete de cocktail, cu cele mai aromate si distinse marci de cognac sau alte bauturi dupa preferinta. Daca ai un inceput de dimineata dificil, povestile unui barista iti pot salva ziua si chiar te vor delecta la un suc natural de fructe facut dupa ultimele conditii din dietele raw vegan. Pam-pam!

Daca esti in calatorie de afaceri sau pur si simplu vrei sa fii la curent cu noutatile din tara si de pe mapamond, lounge-ul este locul indicat in care sa iti bei cafeaua de dimineata. Iar asta pentru ca suntem abonati la cele mai importante publicatii print din tara sau din strainatate, astfel incat ne-am asigurat ca informatia sa nu iti lipseasca.

Daca iti doresti cateva momente girlish, ca intre fete, revistele glossy si paharele cu sampanie iti vor tine companie pe canapelele confortabile care te fac sa te simti ca acasa la tine.

De asemeni, Focus Bar&Lounge poate fi un loc potrivit de asteptare pentru programarile la SPA, avand in vedere ca in harta hotelului sunt destul de apropiate.

× How can I help you?