WhatsApp chat

Focus Bar & Lounge este zona cea mai activă a hotelului nostru prin faptul că este o zonă de socializare și de relaxare în același timp.

Pentru a oferi cât mai multă intimidate, lounge-ul este împărțit în două zone specifice: una în imediata apropiere a barului iar cealaltă în zona șemineului.

Având ferestrele largi și luminoase, tihna pe care o oferă acest spațiu este decorată cu flori frumoase de orhidee și acompaniată de sunetul lemnelor arzând în focul șemineul suspendat.

În serile răcoroase vă invităm să explorați ce are de oferit biblioteca noastră, impresionantă prin vasta selecție a celor mai diverse domenii din literatură, asigurată de partenerii noștri de la Bookster.

Focus Bar & Lounge este locul potrivit pentru povești între prieteni și, de ce nu, locul în care noi prieteni pot fi legate socializând cu ceilalți oaspeți ai hotelului.

Dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu doriți să fiți acualizați cu noutățile din țară și din lume, lounge-ul este locul ideal în care vă puteți savura cafeaua fierbinte de dimineață în timp ce aflați cele mai recente știri, pentru că suntem abonați la cele mai importante publicații naționale și internaționale.
Awesome Image
Awesome Image