Iubesti iarna cu minunatiile sale, cu sarbatorile, cu mancarurile si feluritele ceaiuri calde pe care le poti bea in linistea semineului in care trosnesc lemne. Dar cel mai mult iubesti zapada, cu toate jocurile ei.

O atracție importantă in Sinaia, pentru sezonul rece, este zona de schi, formată din nu mai putin de 15 pârtii cu diferite grade de dificultate, care pot satisface dorinta de libertate prin a schia atat acelor turisti începători, cat si celor care au inregistrat performanțe frumoase prin experienta lor. Partiile din Sinaia reprezinta cea mai înaltă zonă schiabila din România.

Si pentru ca stim ca iubesti atat de mult schiatul, am amenajat in hotel un spatiu dedicat pentru depozitarea schiurilor in sezonul de iarna, dotat cu incalzitor pentru clapari.

Ski Room este pusa la dispozitia oaspetilor Ioana Hotels in mod gratuit pentru ca acestia sa se poata bucura de o experienta la munte de neuitat, fara sa aiba grija echipamentului.

Telegondola Sinaia se afla la numai 10 minute de mers pe jos de la hotel, fiind o varianta comoda de a ajunge pana la Cota 2000. Iarna, in perioada de ski, oferim shuttle gratuit Ioana Hotels – Telegondola.

× How can I help you?